Avsløre utroskap

Dette er hvordan du avslører om partneren din er utro mot deg

Hvordan avsløre utroskap?

Tidligere statistikk viser at rundt 60 prosent av menn og 45 prosent av kvinner vil være utro i løpet av ekteskapet. Du kan avsløre utroskap. Om du mistenker at partneren din er utro, er det flere måter å avsløre det på. Det kan være mange grunner til at mange er utro, eller opplever utroskap. Utroskap kan ramme hvem som helst. Selv de mest lykkeligste parene kan ha tillitsproblemer.

Avlsøre utroskap

Utroskap kan bli utnyttet ved å komme ut av et ekteskap eller ha noe manglende i livet. Men er det mulig å avsløre utroskap, og hvordan avsløres det? Det er ikke alltid lett. Tegnene har mulighet til å avsløre om partneren din virkelig er utro. Det er flere tegn på at partneren din er utro.

 • Dårlig samvittighet
 • Unnvikende atferd
 • Blir ekstremt fjern og fraværende mentalt
 • Tilknytning til mobiltelefon
 • Endring av nærvær, ferier, jobbmesser osv..
 • Mer opptatt av utseende

Disse tegnene er alt du trenger for å avsløre om partneren din er utro.

Slik avslører du utroskap:

 1. Mobiltelefon

Om du har adgang til din partners telefon, kan det være mulig å se etter tidligere og utgående telefonsamtaler. Det kan hende partneren din kun ringer til et bestemt nummer. Om du har tilgang til hans eller hennes telefonregning kan det være mulig å få tilgang til både navn og dato.

Undersøk mobiltelefonen til partneren din.

Oversikt over sosiale medier kan være en løsning. Kanskje er partneren din aktiv på tinder, eller andre ulike datingsider? Dette kan kun gå riktig vei om du har full tilgang til din partners mobiltelefon og sosiale medier.

Se etter:

Det er også mulig å gjenopprette slettede sms og beskjeder. Det kan gjøres ved å sende inn din partners telefonnummer og SIM kort, til et firma som jobber med å gjenskape slettede tekstmeldinger.

Det er også mulig å få tak i og kjøpe ulike program på datamaskinen. Du kan derfor finne ut om partneren din skjuler noe. Det er viktig å utføre det grundig, og være sikker på at partneren din ikke mistenker deg for å tukle med telefon.

Det er også mulig å benytte avlytting. Det finnes flere apper som gjør det mulig å avlytte mobiltelefoner. Appene kalles for spyware eller da spionprogramvarer for mobiltelefon. All aktivitet fra brukeren registreres, og sendes til en bestemt server hvor du får en oversikt over informasjonen. Brukeren vil ikke kunne vite at mobiltelefonen overvåkes.

 1. Videoovervåking

Målet ved dette er å finne ut av hva det blir snakket om. Det finnes flere måter å utnytte videoovervåking på i dette tilfellet. Ved overvåking er det mulig å få en god og klar oversikt over hva partneren driver med. Det krever teknisk oversikt, og du bør helst holde et godt øye med partneren din før du utfører overvåking.

Videoovervåking av partner.

Det er viktig å planlegge tid, sted og når. Dårlig planlegging og dårlig tidspunkt kan være veldig skadende. Om du utfører en slik plan så bør du være klar over konsekvensene det kan føre til. Det er stor sjanse for at dette går vellykket, så lenge partneren din ikke oppdager det.

Om du ønsker klare bevis så har du mulighet til å plassere et skjult kamera. Alt som foregår i bildet tas opp. Kameraene er veldig små og kan knapt merkes. Ulike steder å gjemme det på kan være i blant annet planter, klokker, og kjøleskap. Det finnes flere utstyr, du bør derfor se etter ditt behov og hva du tenker er nødvendig.

Det kan være en stor risiko ved at kameraet ødelegges om partneren din rengjør. Dette bør først testes under omstendighetene. Undersøk hvor mye kameraet får med seg før du setter i gang. Det er viktig å undersøke om utstyret tar opp lyd, og kvalitet. Opptaket kan utnyttes, og brukes som bevis for å finne ut om partneren din er utro. Det er viktig å undersøke nøye og vite hva du driver med. Du bør ha litt tekniske egenskaper, og det er ikke alt innenfor overvåking som er legalt. Du bør undersøke og informere deg om dette.

 1. Avlytting

Ved bruk av avlyttingsutstyr er det mulig å lytte til din partners samtaler. Dette kan gi deg svaret på det du trenger å vite. Avlyttingsutstyr har kapasitet til å gi fullt og klar tale. Slik vil du få en oversikt om partneren din er utro eller ikke. Utstyret kan bli plassert i hjemmet, eller for eksempel i bilen. Med avlyttingsutstyr er det relativt enkelt å avsløre utroskap.

Avlyttingsutstyr avslører utroskap

Det finnes flere ulike type avlyttingsutstyr. Den enkleste formen for avlytting kan være ved å skjule digitale diktafoner, eller små minnepinner med lydopptak. Disse kan stilles inn til å ta opp tale eller lyd i rommet.

Forsøket kan gå galt ved at partneren din finner avlyttingsutstyret og får fatt på det. Du bør derfor være obs på hvor du plasserer utstyret. Det kan hende at partneren din ikke er utro og du kan derfor risikere å bli tatt på fersken. Det kan ha store konsekvenser for forholdet deres.

 1. Observasjon

Observer partneren din i en tidsperiode. Konfrontasjon kan gi deg svarene du trenger. Still spørsmål flere ganger, og legg merke til om partneren din føler på et press. Mange spørsmål på en gang kan føre til at partneren din tilslutt tilstår.

Observasjon avslører utroskap.

Det beste er at dette foregår over en lang nok tidsperiode, til du er sikker på at det er tid for å sette i gang andre måter. Det viktigste er å legge merke til kroppsspråk, og legge merke til hvor partneren din befinner seg til tider. Det kan hende partneren din begynner å svette kanskje, og svarer på samme måte hver gang. Mennesker som er utro har mulighet til å legge frem detaljerte unnskyldninger, for så å virke troverdig. Du bør derfor ha god kontroll. Det er som oftest mange tråder du er nødt til å ha kontroll.

 • Begynn med å fortelle hvorfor du tenker at han eller hun er utro
 • Har partneren din en forklaring på hvorfor du føler det sånn?
 • Foreslå ulike endringer for å forbedre tillit og tryggheten mellom dere.

Det kan hende partneren din snakker sant. Du bør derfor observere over lang tid så du har all grunn til mistanke. Observasjon er en god måte, men dette tar lenger tid og det kan hende det ikke viser fulle svar.

 1. Økonomi

Vær obs på pengebruken. Ha et godt øye til bankkonto, og hva pengene blir brukt til. Det kan hende penger plutselig forsvinner. Det kan forklare hva partneren din skjuler. Pengene kan bla ha blitt brukt til restaurantbesøk etc. Du bør også følge med på din partners telefonregning. En haug med anrop og telefonsamtaler kan avsløre det. Pengene er hvertfall blitt brukt til noe, så økonomien bør du følge nøye med på.

Økonomi avslører utroskap.

Ved å forsøke å lirke små svar ut av partneren din, er det mulig å finne ut av hva pengene har blitt brukt til, og når. Dette kan avsløre om partneren din er utro eller ikke. Partneren din har ikke mulighet til å finne ut av at du undersøker økonomien. Det er et trygt valg men dette får man ikke helt svar på.

Før du setter i gang bør du være klar over tegn før du mistenker noe. Det er ikke alt som stemmer og er som du tror. Du bør være helt ærlig når det gjelder følelsene. Kommunikasjon kan løse alt og er en stor del av prosessen. Begrunn følelsene dine og gå ordentlig, og forsiktig frem. Om du er ute etter hevn råder vi deg til å ikke utføre disse tipsene. Hevn er ikke en god løsning, verken for deg og partneren din.

 1. GPS sporing

Det er ikke alltid du har mulighet til å plassere et overvåkningskamera der partneren din befinner seg. Det kan hende partneren din besøker et hotell eller drar på en ferie. Det kan bli et problem, med mindre du har tilgang til hvor partneren din er. Du kan derfor spore hvor partneren din befinner seg, ved hjelp av nedlastning av utstyr til GPS satelittovervåkning.

GPS sporing av bil avslører utroskap.

Via din mobiltelefon kan du lett spore ned din partners bil på noen få minutter. Dette er en effektiv metode. Det er flere ulike utstyr du kan få tak i etter hva du ønsker. Noen enheter inneholder også en avlyttingsfunksjon. Funksjonen aktiveres ved å ringe til telefonnummeret til SIM-kortet i enheten.

Hva sier loven

Frem til 1991 kunne man skilles ved dom hvis en av ektefellene hadde vært utro. Lov om ekteskap ble endret, slik at man idag kan skilles uansett grunn.

Det er ingen andre lover i Norge som sier at utroskap er straffbart. I mange land er derimot dette annerledes.

I Norge kan man ektefellene inngå en avtale som gjør at partene må betale hverandre (eller si ifra seg eiendom) ved utroskap.

Privatetterforsker kan avsløre utroskap?

Vurderer du privatetterforsker, bør du være klar over at det er et drastisk steg å ta. Etterforskeren skygger gjerne partneren din og skaffer informasjon. Den enkleste måten å avsløre utroskap på er ofte å leie en privatetterforsker.

Privatetterforsker avslører utroskap.

Disse er profesjonelle og kan avdekke og bevise det du leter etter. En privatetterforsker koster penger, men det kan være verdt prisen for å finne sannheten. I Norge finnes det svært gode privatetterforskere. Her er en liste over de vi anbefaler:

Løgndetektor og polygraf

Forskning viser at løgndetektorer enkelt vil avsløre utroskap (eller om partneren din snakker sant). Den nyeste teknologien baserer seg på å lese øynene til kandidaten og testen er opptil 95% treffsikker.

Les mer om hvordan du bruker og bestiller en Eyedetect løgndetektor test her.

Løgndetektor avslører utroskap.

Hevn løser ingenting

Når utroskap blir avslørt vil det da tid til såret leges. Det vil ta tid å komme over et slikt brudd på tillit. Alle vil reagere på forskjellige måter, og håndtere det på forskjellige måter. Måten noen ønsker å håndtere det på, er ved hjelp av hevn. Hevn vil ikke hjelpe noen, det vil kun skade dere mer og skape en større ubalanse.

Er det bare meg?

Når du mistenker partneren din i å være utro, føler du som regel på en slags følelse dypt inne. Du tenker kanskje at dette bare er noe du innbiller deg eller at du tar feil. Den eneste måten du får klarhet i følelsene dine, er ved å ta det opp med partneren din. Om du fortsatt mistenker at partneren din er utro, bør du kanskje utføre noen handlinger.

Hva gjør jeg om partneren min er utro?

Utroskap er et veldig vanskelig brudd å håndtere. Det er et brudd på tillit. Det vil ta tid å komme over prosessen. Om forholdet deres reddes eller blir brutt, er helt opp til deg. Det innebærer det å fjerne seg fra livet til en som var viktig for deg. Det vil være en lang prosess før tillit gjenopprettes. Det handler mye om hvordan dere begge ønsker å håndtere situasjonen. Profesjonell hjelp kan også være det som trengs. Det er mennesker som deltar i parterapi og gjenskaper tillit. Den hjelpen kan bidra med å skape struktur og spesielt avgrense. Det er ikke alltid mennesker bestemmer seg for å glemme fortiden. Derfor er det viktig å være klar over følelsene dine, og hva du selv ønsker å gjøre.

Kroppsspråk

Mange mener at kroppsspråk vil kunne avsløre om partneren din snakker sant. Det kan være at partneren din viser kroppsspråk som ikke passer inn i situasjonen. Så lenge du kjenner til kroppsspråket og observerer det vil du kunne avsløre partneren din. Både gjennom stemmeleie, kroppsspråk og ansiktsuttrykk.

 • Detaljer lagt til for så å gjøre historien mer «troverdig».
 • Lange pauser mellom setninger for å få tid til å komme opp med en løgn og få den til å passe i det store bildet.
 • Endring av unnskyldninger over tid, når man til slutt legger merke til at historien ikke holder.
 • Irritasjon og å ikke ville snakke om saken, mens en som blir beskyldt for løgn

Konfrontasjon

Legg godt merke til kroppsspråket til partneren din. Hør godt etter hva som blir sagt. Still spørsmål som partneren din vil kunne trenge tid til å svare på. Hvorfor er partneren utro? Å dikte opp en løgn vil ta tid. Det kan være du legger merke til svetting, skjelving, og lysere stemme. Dette er kjennetegn på nervøsitet og stress. Du vil kunne se at det er vanskelig å kontrollere det. Det å unngå øyekontakt er et annet tegn på løgn. Du bør passe på å tolke kroppsspråk og signaler før du antar.

Konfrontasjon etter avsløring om utroskap.

Du bør merke deg at dette er en prosess og alt dette kan ta litt tid. I slike situasjoner, så er det viktig å være tålmodig og ta vare på seg selv. Ikke la sinne og irritasjon ta kontroll over dine avgjørelser. Det kan påvirke både deg og menneskene rundt deg. Utroskap kan skape vanskeligheter med å ta vare på tilliten. Det kan ha en stor påvirkning på framtiden, og mennesker man betror seg til. Det er viktig å prioritere seg selv og sine følelser. Man skal akseptere situasjonen og leve sitt eget liv. Det er kun opp til deg hvordan du ønsker å håndtere dette.

Hvordan avsløre utroskap på snapchat

Snapchat brukes flittig av partnere som er utro. Hvordan avsløre utroskap på snapchat? Det er enklere enn du kanskje tror:

 1. Lag en ny snapchat-konto med en epostadresse eller få et kontantkort og sett opp en ny konto med nummeret.
 2. Lag en profil som du tror er interessant for din partner.
 3. Legg til noen andre, slik at snapchat-kontoen ikke er helt tom.
 4. Legg til din partner til den nye snap-kontoen.
 5. Begynn å kommunisere med din partner over denne kontoen.

Snapchat er den perfekte plattformen for å være anonym og å kommunisere. Noen bruker også Signal til dette da kommunikasjonen over Signal er tryggere. Utroskap på Snap og Signal er relativt enkelt for hen som ønsker å ha en annen partner på si. Det er derimot ikke umulig å avsløre slik utroskap.

Privatetterforskere hjelper deg også å avsløre utroskap på snapchat. Vi anbefaler at du tar kontakt med Etterforsker1 Gruppen hvis du vil ha profesjonell bistand.


De viktigste tegnene

Det er mange tegn på at partnere din er utro. I videoen nedenfor finner du de viktigste.