Utroskap. Forhold. Tillit.

Utroskap betegner generelt det å ikke være tro mot et løfte eller en forpliktelse. Utroskap brukes som en beskrivelse i mellommenneskelige forhold som ekteskap, samboerskap, kjæreste forhold osv.

Utroskap finnes blant alle

Utroskap er ikke noe som er låst til en viss gruppe i samfunnet. Det kan ramme uavhengig av alder, kjønn, jobb og andre kriterier

 

Både kvinner & menn kan være utro

Utroskap er ikke et begrep som kan tilegnes kun mannen er kvinnen. Utroskap er ofte situasjonsbetinget og kan oppstå hos begge parter. 

er partneren din utro

Eller har du mistanke om det?

PÅ TÅ HEV?

Opplever du f eks at partneren din stadig vekk har "en dårlig dag" og du må være forsiktig med hva du gjør og sier?

NYTT YTRE?

Har du opplevd at din partber ut av det blå plutselig er veldig interessert i frisyren ut, gått til annskaffelse av helt ny garderobe og oppholder seg på treningssenteret, noe som før var ikke eksisterende?

UNNVIKENDE SVAR?

Har du oppelevd at du ikke får fullstendige og unnvikende svar på spørsmål som før var helt elementære? Enkle ting som "hvem skal du ut med?", "hvor dro dere?"

Hemmelig mobilbruk

Er partneren din plutselig blitt veldig påpasselig med å skjule hva som skjer på telefonen sin?Dukker det stadig opp sms'er og telefoner som gjør at man må haste ut for å treffe en "kompis eller "venninnne"?

har du mistanke-om-utroskap?

Kontakt oss

Er partneren din utro, eller har du mistanke om det? Vi kan hjelpe deg med å finne svarene du søker